Первичное жилье от застройщика

Зараз новобудови є все більш затребуваним видом житла. У порівнянні з вторинним, воно має низку переваг:

- планування, виходячи з вимог сьогоднішнього дня, просторі світлі приміщення;

- допустима перепланування приміщень без наслідків;

- присутність сусідів по будинку Вашого соціального становища;

- комунікації з сучасних будівельних матеріалів;

- відсутність можливих судових позовів, пов'язаних з попередніми угодами або комунальними боргами;

- добра нагода оформити житло в розстрочку від забудовника , що дає можливість значної економії коштів.

Хотілося б докладніше зупинитися на заключному пункті. Значить так, житлоплощу можна отримати ще на етапі будівництва будинку тобто на етапі початку будівництва Ваше житло буде максимально економічно. Хоча аналітики рекомендують укладати договір на етапі п'ятдесятивідсотковою готовності. Ризик безумовно дещо менше, але і ціни вище, до того ж є велика ймовірність що більш краще житло розібрано тими хто пайовий договір уклав на початку будівництва. Єдиним рішенням створилася дилема мати справу з відомим, що мають хорошу репутацію забудовником, наприклад житловий комплекс & laquo; AGAM & raquo; на сайті http://agam.kiev.ua/

А зараз рассмот такий момент: при придбанні нового житла до кого слід звертатися при покупці: ріелтору або ж безпосередньо до самого забудовнику? Якщо ви думаєте що ріелтор може дати якісь гарантії при складанні договору - ви помиляєтеся. Посередник завжди зацікавлений в отриманні свого відсотка від забудовника. Отже виключаючи ріелтора Ви економите на виплату відсотка посередника. До того ж у Вас з'являється шанс вести торги безпосередньо із забудовником, який надасть справжню інформацію про будинок, майбутній квартирі.

Так само в разі покупки житла по іпотеці або в розстрочку, то заради економії знову ж вигідніше звертатися до забудовника, так як банки обслуговують свого будівельного партнера надають його клієнтам вигідніше кредитування. І, наостанок, забудовник готовий надати дуже зручну послугу резервування квартири, яку надалі Ви зможете викупити за ціною зазначеної в договорі.

Фахівці визнають: якщо ви бажаєте заощадити свої кошти і при цьому мати гідну квартиру, без сумнівів звертайтеся до забудовника. До ріелтору направляються ті, для кого важлива не стільки можливість зберегти кошти, скільки шанс отримати обумовлені законодавчі гарантії.

Опубликовано : 07.08.17 | Просмотров : 1251

Рекомендуем
 

Курс доллара

Курс евро


 
При согласованном полном или частичном копировании текстовых материалов с сайта
обязательным является размещение ссылки на ресурс. Copyright ©