Введите слово для поиска :
Жити по-новому. Як придбати житло в новобудові за вигідними цінами?

Покупка новобудови від забудовника на етапі будівництва. Така угода дає можливість заощадити до 30%, однак варто обов'язково вивчити гарантії забудови.

Багато людей, які бажають почати життя по-новому, насамперед, планують почати зміни з придбання нової квартири. Саме з нового житла часто людина починає повністю нове життя, будувати нові плани, а також досягати нових висот і ставити зовсім інші особисті або професійні цілі. Згідно звіту австрійських вчених, який був зроблений ще в 2001 році, кожна людина повинна мати свій особистий простір для того, щоб розвиватися і досягати своїх цілей. У дитини обов'язково повинна бути своя кімната, а у дорослої особистості своє приватне житло.

На жаль, на даний момент покупка житла для багатьох є дорогим задоволенням, проте є деякі способи зробити покупку більш дешевою.

У випадку, якщо Ви вже давно розглядаєте різні новобудови у Вашому місті і збираєте гроші на нову квартиру, але не наважуєтеся почати процес придбання, радимо Вам спочатку вивчити всі можливості максимального здешевлення вартості. У різних містах України вартість квадратного метра новобудови відрізняється, однак протягом двох років вартість нерухомості впала майже на 75%.

Чому тоді квартири залишаються такими недоступними для простих українців?

Справа в коливанні курсу національний валюти, який значно ускладнює покупку квартир, які в свою чергу, твердо прив'язані до валютних цінами. Однак є кілька способів отримати додаткові знижки при покупці. Перший спосіб - ця можливість іпотеки від забудовника. Оскільки зараз кількість покупців значно зменшилася через економічної ситуації в країні, кожен забудовник намагається будь-яким способом продати свою побудовану нерухомість. У першу чергу варто довідатися про можливості іпотеки, яка дозволяє сплатити вартість квартири частинами. При цьому, часто кожен клієнт самостійно вибирає яким чином оплатить квартиру - щомісячними або поквартальними платежами.

Друга прекрасна можливість заощадити - це покупка новобудови від забудовника на етапі будівництва. Така угода дає можливість заощадити до 30%, однак варто обов'язково вивчити гарантії забудови, які повинні компенсувати клієнту вартість квартири у разі невиконання будівництва. За зразок можна взяти чернівецьку будівельну компанію Suzirya-ltd, яка займається будівництвом не тільки якісного житла, але і надає безліч спеціальних пропозицій своїм клієнтам.

Вихід завжди є, головне вивчити структуру ринку і можливі пропозиції кожного забудовника. Вдалого Вам вибору!

Опубликовано : 05.02.16

Рекомендуем
 

Курс доллара

Курс евро


 
При согласованном полном или частичном копировании текстовых материалов с сайта
обязательным является размещение ссылки на ресурс. Copyright ©